Mezinárodní den Pí – Vypiplaný kvíz

Čtrnáctý březen. Den plný napětí, soutěžení a důvtipu přinesl vypiplaný kvíz ve stylu „Riskuj“, který se odehrál mezi 8 týmy. Tato epická bitva intelektu a znalostí nadchla všechny účastníky i diváky, kteří se chopili příležitosti sledovat tento unikátní kvízový turnaj. Týmy se postavily proti sobě ve vzrušujícím klání, které bylo plné otázek z nejrůznějších oblastí. Od historie po populární kulturu, od matematických úloh po sport, žádné téma nezůstalo nedotčeno v tomto souboji myslí.

Každý tým se snažil využít veškeré své znalosti a strategie k tomu, aby překonal své soupeře a dosáhl slávy v podobě vítězství. Hra byla organizována ve stylu play off, což znamenalo, že týmy se postupně utkávaly ve vyřazovacím systému, a to až do finálového souboje, kde se utkaly pouze ty nejsilnější. Znalostní boj mezi těmito týmy byl vyrovnaný a každá otázka rozhodovala o osudu celého souboje. Do finále se probojovali a následně umístili na 1. místě Kouliči z 2.D ve složení P. Štěpnička, M. Ott a V. Kimmel. Druhé místo velmi těsně obsadil tým ze 4.B Renča a Janča ve složení M. Divilová, M. Mikuš a S. Galdiová a bronzovou medaili si vybojoval tým Sigma Onions ve složení R. Steinerová, L. Palizová a A. Zycháček.

 

Celý kvíz byl nejen zábavnou a vzrušující událostí, ale také důkazem toho, že znalosti a týmová spolupráce mohou vést k úžasným výsledkům.

 

 

Za hladký průběh musíme poděkovat organizátorům z 3.C; Z. Kleinové, A. Škrobánkové a pomocnicím z 1.C; A. Kupčíkové, A. Staškové a G. Římanové. Průběhem soutěže nás provedla moderátorka Z. Sladká z 3.C a fotografie pořídila K. Ioannu. Všem děkujeme za spolupráci a těšíme se na příští rok!