Nabídka kariérového poradenství

Přinášíme souhrn informací a tipů z kariérového poradenství. Inspirujete se?

  • Pokud máte zájem o přednášku a prezentaci oboru Ochrana a podpora veřejného zdraví na Lékařské fakultě v Ostravě, zapište se do tabulky. Absolvováním oboru se studenti stávají zdravotnickými pracovníky. Dříve povolání epidemiologů, hygieniků a preventistů zastávali jenom lékaři, dnes je tato zajímavá práce otevřena díky tomuto studiu i nelékařským pracovníkům. Konkrétnější představení oboru naleznete v následujícím odkazu.

  • Představujeme vám absolventa MGO Matěje Stuchlíka, který si vybudoval úspěšnou kariéru jako programátor žijící v současné době v Singapuru, Rád by se s vámi podělil o své zkušenosti a o to, co dělat, když člověk chce mít dobrou práci v IT. Máte-li zájem, zapište se do tabulky.
  • Stále máte možnost se zaregistrovat na https://gaudeamus.cz/ a získat vstupenky předem se slevou. Cena základní vstupenky pro studenty je 170 Kč, cena zlevněné vstupenky (po registraci) je 150 Kč. Navíc všichni registrovaní studenti získají kromě slevy na vstupné i přístup do Testu studijních typů.
  • Studijní program Multimediální techniky Slezské univerzity v Opavě nabízí nejrůznější aktivity pro spolupráci se středními školami! Kromě standardních dnů otevřených dveří nabízíme studentům 3. a 4. ročníků možnost vyzkoušet si být VYSOKOŠKOLÁKEM NA ZKOUŠKU, tj. jeden den studentem VŠ oboru Multimediální techniky.