MONIČKY JEDOU NA FINÁLE

V měsíci listopadu proběhla Soutěž mladých zoologů. V silné konkurenci se podařilo postoupit týmu Moničky z 6. místa rovnou do finále. V soutěži tak porazili dalších 164 týmů.V sobotu 24. 11. se tedy do zoo opět podívají Kryštof Hoza, Julie Bogdány, Marie Šípková, Anna Kovalčíková a Adéla Marcinková.

S týmem se jako psychická podpora tentokrát vydá paní Marie Koutná. Co se týče umístění ostatních týmů. V kategorii I se ze 130 týmů probojoval na 13. místo tým Magnesium z 2. A ve složení Lucie Válková, Lenka Ondrejková, Marie Václavková, Anja Klátová a Nora Tenglerová. Na 14. místě se umístily děvčata z 1. A – Tereza Zápecová, Eva Balcarová, Ella Kukolová, Lea Bumbálková, Eva Vrkočová z týmu Zoologové. Na poslední postupující místo jim chyběly pouze 2 body (Magnesium) a 2,5 bodů (Zoologové).

V kategorii II se na 6. místo vyšplhal již zmiňovaný tým Moničky ze 4. A a na 21. místo tým Kajn štres! Štresmeny z 3. A reprezentovaly Eva Doleží, Tereza Przeczková, Kateřina Nešutová, Anastázie Šefčíková a Anežka Flídrová. Děvčata bojovala proti cca 170 týmům.

Všem děkujeme za účast a týmu Moničky přejeme mnoho štěstí v sobotním finále.