Beskydské dobrodružství 1.D

Naše velké dobrodružství začalo v pondělí 12.6. O zábavu nebyla nouze! Již ve vlaku chlapci rozezněli kytaru a dívky je doplnily svými hlasy. Poté jsme se všichni pozitivně naladěni vydali na deset kilometrů dlouhou túru, která nám poskytla spoustu nádherných výhledů v tomto krásném prostředí. Celou cestu jsme zakončili sladkou odměnou v podobě Kofoly, které nikdo z nás neodolal.

Další den, plní síly a hladoví po dobrodružství, jsme se vydali na další túru. Cestou na Bílý kříž jsme překonali spoustu překážek a odlovili pár kešek. I když nás některé cestou opouštěla síla, tak dobrá nálada se nás všech držela jako klíště. A nejen cestou. Večer jsme se společně sešli u táboráku, opekli si buřty a ti s větším apetitem i pár maršmelounů. Nechyběla ani kvalitní hudba, různé hry a skvělá zábava.

Ale protože nic netrvá věčně, tak i tento výlet se dočkal posledního dne. Posilnění snídaní jsme se vydali na cestu domů. Aby nám cesta ubíhala rychleji, za společného zpěvu jsme řešili zapeklité slovní hádanky. I když se nám zde velice líbilo a vzpomínek máme plno, tak doma je doma. A tak jsem se ve středu úspěšně vrátili zpátky do Opavy!

Sandra Kupková 1. D