Nabídka Kariérového poradenství nejen na prázdniny

Letní akademie Discover je týdenní vzdělávací akce pořádaná pro středoškoláky a středoškolačky (min. věk 15 let) z Česka, Slovenska i celého světa.

Na kurzech a workshopech mají studenti příležitost zkoumat předměty, které je zajímají, a objevovat, co je baví. Organizátoři nabízí možnost zažádat o stipendium až do plné výše účastnického poplatku. Více informací na https://discover.sk/cs/

Chystáte se na výběrové školy architektury, designu a výtvarného umění? FestAD připravil pro zájemce ucelenou přednášku Jak se připravit na talentové zkoušky. Dozvíte se v ní o cenných informacích ke zkouškám, uvidíte práce přijatých studentů a odhalíte úspěšnou strategii, která pomohla mnoha uchazečům v přijetí na vysněné obory. Získáte také odkaz na nejnovější e-book zdarma ke stažení. Stejná přednáška je k dispozici zdarma a bez registrace do 15. 6. 2023 – prostřednictvím zaslaného odkazu. Všechni budoucí umělci, architekti a designéři jsou zváni k účasti na 15. ročníku prázdninového přípravného kurzu FestAD – v Praze (9. –13. 7. 2023) a ve Valašském Meziříčí (31. 7. – 4. 8.2023).