Přírodovědná soutěž 2020 – letos jedeme ONLINE

Rádi bychom pozvali základní školy na již 12. ročník Přírodovědné soutěže – 10. 12. 2020, který se poprvé uskuteční ONLINE. Prosíme o přihlášení družstev do 4. 12. 2020 prostřednictvím online formuláře: zde, podrobnější informace k soutěži: zde.

Naše gymnázium se totiž rozhodlo, že se nenechá odradit současnou situací, která nám znemožňuje uskutečnit soutěž klasickým prezenčním způsobem, a rádi se s nadanými žáky ZŠ potkáme aspoň virtuálně.

Soutěž je určena pro tříčlenné týmy žáků základních škol (předpokládají se žáci devátých ročníků, mohou však být i mladší). 

Soutěž bude mít dvě části: domácí (úkolem týmu je natočit krátké video na téma „chemie v kuchyni“) a online testy z fyziky, chemie a přírodopisu, které proběhnou 10. 12. 2020.

 

Do formuláře je možno také vložit odkaz na video, popř. jej můžete zaslat na adresu bartosikova@mgopava.cz. Přihlášené týmy následně obdrží podrobnější informace k průběhu soutěže.

Pokud nám to vládní nařízení dovolí, chtěli bychom vyhodnocení soutěže a předání cen nejlepším týmům uskutečnit prezenčně u nás na gymnáziu.

Těšíme se na Vaši účast v soutěži.